Sologix® -- Multiplatform

Multiplatform development

Software ontwikkeling is voor veel bedrijven steeds meer een heterogene bezigheid. Internet, de opkomst van Linux en het niet onaanzienlijke marktaandeel van Apple zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven die software laten ontwikkelen deze op meerdere platformen willen kunnen draaien. Een stand-alone applicatie (al dan niet verbonden met het Internet) is nog steeds veruit superieur qua gebruiksgemak en user-experience aan dat van een web applicatie. Gezien het feit dat Java-gebaseerde programma's moeilijker te installeren zijn, groot, langzaam en er ook vaak 'vreemd' uitzien (uiterlijk is niet dat van het platform waarom het draait) is dit vaak geen oplossing, zeker niet voor professionele software.

Sologix® specialiseert zich in multiplatform applicatie ontwikkeling met behulp van de wxWidgets C++ class library. Hiermee kunnen wij een applicatie afleveren voor zowel Windows, Linux en Mac OS X welke op dezelfde broncode gebaseerd zijn en dus maar één keer ontwikkeld hoeft te worden in plaats van drie keer, er helemaal 'native' uitzien voor het platform (een Windows versie is een Windows applicatie, een Linux versie is een echt Linux programma en de Mac OS X versie is een echte Mac applicatie). Wij hebben ontwikkel ervaring op alle drie de platformen.

Mogelijke producten zijn:

  • Belastingprogramma van de belastingdienst.
  • Programmatuur elektronisch bankieren van banken.
  • Overheids programmatuur welke een groot bereik dient te hebben.
  • Bedrijven die klanten hebben met een heterogene IT omgeving.
Het uitbrengen van een veelgebruikt programma op diverse platformen zal de klanttevredenheid doen toenemen terwijl het niet meer kost dan het ontwikkelen van een programma voor één van eerdergenoemde platformen. Laat uw informeren over de mogelijkheden.