Sologix® -- HyperVelocity

HyperVelocity™

Sologix® is misschien wel de enige software ontwikkelaar in Nederland welke zich specialiseert op het gebied van HyperVelocityª (een Sologix¨ trademark) webapplicaties. Dit bestaat uit twee technische bestanddelen:

  • het scheiden van de applicatiecode en de gebruikers interface code (zgn three-tier architecture met user-interface, business logic en database gescheiden) door middel van een C++ class library. Dit leidt tot een veel eenvoudiger te onderhouden geheel.
  • De programmacode schrijven in de snelste taal (C++) draaiend op het snelst mogelijke webplatform (FastCGI/Apache op Linux).

Het resultaat hiervan is een enorme kostenbesparing doordat u tot 4 (!) keer minder servers nodig heeft (in vergelijking met geinterpreteerde webserver talen zoals PHP en ASP) om dezelfde webapplicatie te draaien. De kostenbesparingen lopen snel op, zelfs voor middelgrote ondernemingen! Een professionele webserver aanschaffen kost al snel 5000 euro per server of meer waar vaak de server software nog buiten beschouwing blijft ook. Gezien de superieure eenvoud en beheer van Linux/Apache zijn de beheerskosten ook nog vaak veel lager. Voor grotere websites (zoals reiswinkels, adverteersites en grotere webwinkels) zijn HyperVelocityª websites eigenlijk onontbeerlijk.U bent een dief van uw eigen portemonnee indien u het niet gebruikt!